"Tigor`s" dag

man, 08/11/2014 - 23:23

En dag i Tigor sin værden

 

TIGOR`S DAG

 

Ja ja .. enda godt denna dagen er åver.

Kan dere tenke dere hva matmor gjore med meg å mine søsken i dag eller???

Hu låkka oss helt ut til bilen bare får å lempe oss inn. Hadde itj lyst værken jeg eller resten av gjengen, men mor... hu sa at vi mått...får vi skulle til dyrlegen...hva nå det er??

Det var ikke mulig å overtale ho..vi lot som det gikk greit ett stykke på veien men så sa ho at hu måtte stopp for å hente pæng??

Å når a kom tenbake da...vell.. da protestert vi alle, sammen..men hørt a?? nei da..skrudd opp radioen tror jeg hu kalt det og sang i veg..akkurat som a ikke hørt oss..

Så etter masse homper, domper å svinger både hit å dit..stoppa a endelig. Da tenkt æ at vi var færdig med dagens bil mosjon, men nei da..mareritte hadde bare så vidt begynt det. Mor kom bak i bilen og henta to av mine brødre og tok dem med seg..uten at æ fekk værrme...bort vart dem..ei stønn. mens æ satt og lurt på ka som skjedd no. Så endelig kom a tebake med enær`n men ikke ned toer`n..plokka opp mæ å tråkka opp trappa te han hu kalt vetten... å dær va toer`n...Vetten dreiv å plokka på ballan hass??? å etterpå stakken han i nakkskinnet.. ikke bærre en gang men to???

Skal låv dæ at æ begynt å vibrer i knea når vetten greip tak i mæ å mor for ut med toer`n. Det nøtta itj å smisk men heller vet du.. slikka`n og smila æ ja men den vetten var ikke mottaglig for smigger. Mor kom tebake  med firær`n i arman samtidig som vetten grafsa på balla`n min.. og da forsøkte æ å flykte men det gikk itj.. veste jo ka som kom etter ballegrafsinge... om æ måtte gjennom det samma som toer`n... å de mått æ.. å fytte rakkærn han stakk mæ å gett...TO ganga!!.. Vetten sa at æ å va fin...eee...KEM VET ITJ DET DA????

Så lempa mor mæ ut i bilen igjen og plokka opp femær`N...slik fortsatt ho helt te te å med litjsøstra mi hadd vært inn te denna vetten.

Æ sier bærre æ ska ikke dit ein gång te!!!

Endelig hjemme igjen etter denna bil tur`n med hompa å dompa å svinga både hit å dit pusta vi letta ut hele gjengen. Både matmor å matfar var overlykkelige på at vetten itj fant en enaste feil på noen av oss...men HALOOOO det kunne jo æ fortalt for lenge sia det!!!