Omplasering

tir, 08/25/2015 - 23:39

Til rette hjemmet

 

Vi vurderer å omplasere Tigor.

 

Tigor er en kryptokid (mangler en testikkel) på 13 mnd. Han er vandt med å gå i flokken vår her hjemme, har ikke forsøkt han opp mot barn annet enn hos ei som passet han ei uke mens vi var på ferie i sommer. Hun fortalte at han trengte å bli satt litt på plass men godtok at barna var rundt han uten at han sprang dem ned.

Han er vandt med andre hunder og er veldig tydelig i språket sitt så det har alderig vært antydning til krangling med andre. Han elsker å springe løst sammen med både tispe og hanne.

Tigor er vandt med litt trening i form av lydighet, spor og feltsøk. Dette er arbeid som han storkoser seg med. Ser heller ikke bort fra at han hadde blitt en reser i Agility.

Tigor er på ingen måte en problem hund men heller det mest behagelige vesenet jeg har hatt av hanner her hjemme.

Grunnen til at han vurderes omplasert er at jeg ikke får brukt han til noen av mine ambisjoner grunnet bare en testikkel.

Tigor er rønket fri på alle kanter og har ikke vært syk en eneste dag som ikke dreier seg om skade. Han er i dag en forvokst valp, å det resulterer i en del uheldige avgjørelser i form av for høye hopp, for bratte nedstigninger og lignende. Han ser ikke sine egene begrensninger enda. Men alt har bare vært småskader som en revnet klo og kutt i pote.

Tror du at du har det rette hjemmet til Tigor tar du kontakt med oss så får vi snakke mere om det.

Vi ønsker oss et aktivt hjem til han. Er det barn eller andre dyr tror jeg det bare er tilvenning og en stødig hand som skal til.

Det er med sorg i hjerte vi har kommet frem til en slik avgjørelse men vi ser også at det er riktig av oss.

Kontakt oss ved hjelp av denne linken