3 Uker gammle

fre, 12/29/2017 - 13:38

Det er helt sant. I dag er M-hjengen 3 uker

 

Øynene er åpene, de ser forholdsvis godt, hørselen er på plass og vi har begynt å gå, leke og ikke minst spise. De tisser og skiter på egenhond, forsøker til og med å stå å kromme ryggen når kabler skal legges ;-)

De har begynt og utforske lyder både i våken og sovende tilstand.

De begynner i det hele og store å bli bittesmå boxere :-D hører og reagerer når matmor kommer inn på rommet og snutene begynner å jobbe iherdig med en gang.

Den heldige som blir løftet først opp på fanget for å få en matbit (karbonadedeig) snuser og ivrer etter å finne godbiten for så å legge seg rett ned på magen å bare sutte og nyte. Nor denne blir satt ned i kassen og en ny blir løftet opp får den første spabehandling av mor med helvask og masasjen. Slik fortsetter hele måltidet og matmor og mor jobber godt sammen i denne prosessen.

Nå har det jo vert jul å masse selskapeligheter i stua her hjemme.både barn, svigerbarn, barnebarn og bonusbarnebarn har vært en tur opp i valpekassa for å klappe og stryke på de små. Dette var helt greit for mor og vi setter utrolig stor pris på all sosialisering vi klarer å gi til de små.

Noen av dere som skal ha disse valpene i fremtiden har gitt meg beskjed om hvor og når overlevering finner sted. Hadde vert fint om flere ga beskjed om dette ;-) 2.Februar derimot ser det ut til at jeg er mye på Værnes å leverer der.

 

Men jeg skal ikke holde dere på pinebenken lengre

 

Her er ukas bilder