M-kullet 4 uker

fre, 01/05/2018 - 17:05

Å alle vokser så det er en fryd å se på

 

Ja alle valpene er nå mellom 2 og 3 kg. Skiller litt fra størs til minst men det har ingen betydning .

De har fått ny runde med ormkur i dag og den smaker vist ikke bedre enn sist, dyreplageri står det å lese i øynene deres.

De får også mat 4 ganger for dagen og det sluker de uten å tenke på at det kansje ikke er godt på smak, kansje derfor ormkuren også går greit inn ;-)

Aktivitetsnivået er betydelig høyere denne uken, de har begynt å leke mye mere aktivt med hverandre, de er mye mere nusjærrige på alt, de har ikke minst begynt og bevege seg ut av kassen og rundt på rommet, har også møtt på en litentass inne på kjøkkenet som ligger vegg i vegg ;-). Fortsatt er det som lufta i balongen da..fort i aktivitet men likefort inn i drømmeland igjen ;-)

Lydnivået er også steget med mange hakk men fortsatt er det bare kos med lydene demmers.

Her er i allefall ukas bilder, Følg også med på alle merkelige liggestillinger ;-) jeg hadde i allefall fått ryggont om jeg skulle forsøkt meg på noen av disse stillingene ;-)

Til dere som er på Facebokk, søk meg opp Sissel LaBoxro Bjørnli står jeg under. Send gjerne en liten melding på hvem dere er så legger jeg dere til og dere vil få tilgang til mange fine filmsnutter av kullet. Hjemmesiden mangler litt programvarer for å kunne legge ut filmer enda ;-)

LaBoxro`s Mezzo

LaBoxro`s Mascott

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mozart

Å her er hverdagsbildene i hulter og bulter ;-)

Takk for denne gangen ;-) Vi sees om en uke igjen (Y)