M-kullet 5 uker

fre, 01/12/2018 - 16:38

Mocca forteller fra valpekassa

 

 

Ja denne gangen er det min tur til og labbe over tastaturet slik at mor får slippe til en forandring.wink

 

Vi har det bra både jeg og alle dissa brødrene mine.. de er nå noen rakkerhunna spør du meg.. å jeg har hørt far også si det så det, er nok en grunn for at jeg får fortsette å bo her etter at brødrene mine flakser både hit og dit. For jeg...jeg gjør aaaallldddrrriigg noe galt jeg. Å det sier ho mor også ;-)

Vi er i allefall ganske aktive når vi først setter igang.

Han Masckot tenker bare på mat og å bite meg i halen, leker og sover om hverandre gjør han å. Han er også en ivrig type som ikke lar seg stoppe av hindringer, kryper og klatrer over alt han.

Han Mozart er en reser til å fly etter vaskefilla å ja det er forsten vi andre også, men ikke så ille som Mozart. Går ofte inn på stua å sjekker på egenhand også han. Nyskjerrig type.

Maximum går nå helst i helene på mor og far så fort han finner ut hvor de er henne, skal kose han sju..han å er veeeldig glad i mat. Å kjempe artig å leke med

Mister er av den filosofidke typen når han sitter i ro, da tror jeg han løser alle problemene til oss andre, når han har filosofert seg færdig kaster han seg inn i leken med livet som innsats, han er virkelig ikke den største av gutta men i kjeften er han kansje det likevell, har begynt å uuule også han sjø.

Major, ja hva kan jeg fortelle om Major, han er sikker på at han klarer alt han, trenger ikke knuffe seg veg han nei, bare spaserer rett bort til dit han vil han, till og med på pattene til a mamma får han den han vil ha..ja ja det gjør jo forsåvidt Masxott også da..å det er helt umulig å klare å stjele patten fra dem altsa. Nytter ikke å stille seg i kø heller vettu..for når de omsider slipper.. er det tomt!!!

Mezzo er også ivrig i lek og morro kaster seg inn i kampen mellom brødrene og meg og biter det han klarer så jeg er nødt til å sette i ett sjikkelig jente hyle jeg for at han skal slutte. Men han er nå god også da til hodepute og varme. Han er også rann til å ta tøfflene til mor ;-)

Å jeg sjøl...nææ bare søt jeg ;-) er færdig dresert og mester i alt angel

Å slik går nå dagane her på Gåsbakken. fotoshut også i dag sju.. ikke at vi egentelig synes noe om det men vi har jo planer om å bli veldig oppdragene da..bortsett fra meg for jeg har bare tengt å bli bortskjemt ;-)

 

Æ må jo bare også fortelle dere at vi nå har inntatt hele 1.etg nå er det rett som det er at mor og far må gå å lete etter oss når vi sovner på de mest behagelige plassene.

Trappa i stu var jo en utfordring da.. men det skulle bare en liten klatretur til så knakk vi koden på den alle sammen. ned derimot..kan by på litt større problemer..(for gutta) iallefall om vi leker og har det gøy. kappspringing for eksempel..da pleier vi å glemme at trappa er der å fyker utfor med knall og fall. Men det går bra det altså..rister det fort av oss og fortsetter med løpetreninga vi  ;-) bortsett fra meg da..jeg husker det jo alltidangel

Mat har vi også begynt å få i eget fat to ganger om dagen..deilige det å kunne spise seg helt mett. Mamma får lov til å ta oppvaska etter oss for da klarer vi å stjele til oss en liten sup ;-) godt med litt p drikke etter maten dawink

 

Her kommer i allefall ukas bilder

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mozart

LaBoxro`s Mascott

LaBoxro`s Mezzo

Å her kommer hverdagsbildene som mor og far har tatt i hele uka

Mamma leker mes oss

Vann må man ha..

mere leketrening

Vi er nå søte da..

Onkel Marco syntes vist ikke noe om at vi kom helt inn på stua :-D

Mat, mat, mat mat

hvem sa søte???

Kosetrening med mor

vi sniker oss til når mamma er opptatt med vaskinga

Å så vart det natta :-)