M-kullet er 7 uker i dag

fre, 01/26/2018 - 13:59

Bare 1 uke til levering/hentingwink

 

Huff hvor er tiden blitt av??

Det er gått hele 7 uker siden denne fantastiske gjengen kom inn i livet vårt på en meget dramatisk måte. Alle og en hver av disse små pirrayane har satt sine spor i oss for evig og alltid, på godt og vondt.

Alle kullene setter sine spor på en eller annen måte, men dette kullet har gravert sine navn med store bokstaver. Men det er noe dere alle skjønner uten at jeg trenger å utdype det noe mere.

Gutta krutt vokser seg store og sterke( frøkena også), noen av dem sprengte vekta mi på kjøkkene allerede når de var 6 uker gamle og det vil si at de da hadde pasert 5 kg. I løpet av den siste uken er flesteparten over 5 kg og alle er sunne og friske. Vi følger til stadighet med på avføring og vannlating og finner ingen unormale tegn der.

De er ute flere små turer om dagen og det er noe de har begynt og sette stor pris på, i dag var det vell og merke litt ekkelt ute siden det blåste litt..men etter hvert godtok de det også å sprang rundt og koste seg. Snø har de oppdaget at er gøy, selv om det er kaldt på små poter. Har forsøkt og ta litt bilder mens vi har vært ute, men det er ingen enkel sak skal jeg fortelle dere. De står skjeldent i ro  lenge nok til at jeg får det inn på kameraet mitt. Derfor slenger jeg nå bare ut de bildene som er på kameraet denne uken. Jeg har ikke hatt tid og ork til og sette opp hver enkelt slik jeg pleier å gjøre. Det har nok noe med det og gjøre at valpene krever mer og mer for hver dag som går.cheeky

Mandagen reiser vi til veterinæren for å få helsesjekken og vaksinen samt shippe.

Men nå skal jeg ikke holde dere på pinebenken lengre

Her er ukas bilder

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Mozart

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Mezzo

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mascott