Omplasering

lør, 01/04/2020 - 15:22

LaBoxro`s Kamerat leter etter ny familie

 

Vi har fått inn melding om at "Ram" skal omplaseres. Her er hva nåværende eier skriver om han. Vil likevell understreke at dette ikke er en problemhund

Ram

Vi er en familie på fire som har bestemt oss for å prøve å finne et nytt hjem til boxergutten vår, Ram.

Han er en fantastisk familiehund, veldig glad, livlig og leken gutt. Trofast og følger alltid med flokken sin. Vi har barn på 9 og 2 år som går godt overens med han. Ram og minstemann kommer spesielt godt overens. De ligger gjerne på gulvet sammen.

Han går for det meste uten band når vi er på tur, stikker aldri av. Har han kun i band kun når vi går tur i byen eller i boligfeltet.
Han er mye med på skiturer om vinteren og joggeturer, sykkel som sommeren. Men han er ingen trekk hund, og springer ofte bak.
Han blir fort varm om sommeren og liker godt late dager i sola. Han går løs på stua om natten og når vi er på jobb. Ingen problemer med å være hjemme alene. Aldri ligget i sofaen, men har hatt sin egen stol.

Han er vant med andre hunder og har tidligere vært i hundebarnehage en gang i uka.

Grunnen til at vi ønsker å finne et nytt hjem til han er at han tar for stor plass i vårt lille hus. Han er en stor hund som krever plass. Han kan være litt bysk, men bare fordi han er glad. Skulle gjerne ha brukt han til bla snørekjøring, men det går ikke.

Har aldri brukt mye tid på dressur, men synes han er veldig lydhør og en oppdragen hund.