Nyhetsarkiv

Ram
Skrevet: 28. jan 2020

Ram  (LaBoxro`s Kamarat)  Har fått nytt hjem

Det var mange som ble forelsket i denne vakkre gutten. Mange av dere tilbød han ett nytt hjem.

Ram fikk være med på å plukke ut ny eier selv og falt for en herremann fra Arendal.

Så nå ønsker vi hans nye eiere og han selv lykke til videre i livet.

Håper dere får masse glede av hverandre    

                                 

Skrevet: 4. jan 2020

LaBoxro`s Kamerat leter etter ny familie

Vi har fått inn melding om at "Ram" skal omplaseres. Her er hva nåværende eier skriver om han. Vil likevell understreke at dette ikke er en problemhund

Ram

Vi er en familie på fire som har bestemt oss for å prøve å finne et nytt hjem til boxergutten vår, Ram.

Han er en fantastisk familiehund, veldig glad, livlig og leken gutt. Trofast og følger alltid med flokken sin. Vi har barn på 9 og 2 år som går godt overens med han. Ram og minstemann kommer spesielt godt overens. De ligger gjerne på gulvet sammen.

Han går for det meste uten band når vi er på tur, stikker aldri av. Har han kun i band kun når vi går tur i byen eller i boligfeltet.
Han er mye med på skiturer om vinteren og joggeturer, sykkel som sommeren. Men han er ingen trekk hund, og springer ofte bak.
Han blir fort varm om sommeren og liker godt late dager i sola. Han går løs på stua om natten og når vi er på jobb. Ingen problemer med å være hjemme alene. Aldri ligget i sofaen, men har hatt sin egen stol.

Han er vant med andre hunder og har tidligere vært i hundebarnehage en gang i uka.

Grunnen til at vi ønsker å finne et nytt hjem til han er at han tar for stor plass i vårt lille hus. Han er en stor hund som krever plass. Han kan være litt bysk, men bare fordi han er glad. Skulle gjerne ha brukt han til bla snørekjøring, men det går ikke.

Har aldri brukt mye tid på dressur, men synes han er veldig lydhør og en oppdragen hund.

 

Skrevet: 12. aug 2019

Litt oppdatering i en rolig og sløv periode

Ja det har vert en sløv periode fra meg.

Jeg har ikke oppdatert hjemmesiden på år og dag, lover å forsøke å være litt flinkere i fremmtiden.

Grunnen derimot er at det har skjedd ganske lite i en periode når det handler om hund.

Vi står derimot i ferd med å selge huse og flytter på oss så fort det skjer, derfor har det vært rolig.

Derimot er utstillingsresultatene nå omsider oppdatert

Skrevet: 27. okt 2018

Vårt 1. kull har 11 år`s dag i dag

I dag er dagen hvor vi kan feire vårt 1. valpekull
Tenk 11 år da dere :-)
Å for noen 11 åringer vi har, to staselige gutter har både helsen og livslyste i god behold.

Marco (LaBoxro`s Asking for Trouble) har vi javnlig kontakt med og er rett som det er her oppe hos oss og leker med flokken vår. Han har sine steiner i hundegården som han er sjef over og sin egen plass i sofaen. Marco har også CK fra utstillingsringen
Så takk Thomas Strøm for at du tar så godt vare på han♥

Kaizer har vi mest kontakt med via nettet og har full mulighet til og se hva hans aktive liv innebærer. Han trener rundering i god stil samt at han på sine gammle dager også har fått tittelen RL1. Han har også vært i utstillingsringen å har også fått med seg CK derifra. Kaizer var også blodgiver i sine yngre dager.
Så tusen takk Hege C. Sterud og Aleksander Nymo for at dere tar så godt vare på han♥

  

 

  

 

 

 

 

Skrevet: 1. sep 2018

Vi har hatt en lang og nydelig sommer med drømmevær

Sommeren har gitt oss mange nye og flåtte opplevelser og ikke minst medlemer her hjemme hos oss ;-)

Vi startet med å reise på ATIBOX som i år ble avholdt i Malme i vårt kjære naboland. Vi stilte alle tre hundene og må si oss meget fornøyde med resultatene som ble slik

LaBoxro`s Mocca: Hp og 4 beste røde baby

T`Ecco Optima Grata: Hp og 2 beste røde valp

Team Norbox Enja: Exelente i championsklassen

Dette er vi meget fornøyde med

Videre reiste vi på Årsvinneren til klubben med disse resultatene

LaBoxro`s Mocca, 1 i sin klasse men ble slått ut av ei eldre tispe

T`Ecco Optima Grata: HP og 2 beste hannhund valp

Team Norbox Enja: Exelente og 4 beste champion

Derrifra var vi en liten tur innom i Moss og det gikk slik.

T`Ecco Optima Grata. Exelent og 2 beste junior

DUren var ikke færdig enda så vi satte nesa mot Fredrikstad. Der gikk det slik

LaBoxro`s Mocca: HP og BIR

T`Ecco Optima Grata: Exelente med CK og 2 beste i sin klasse

Vi fortsatte videre til Kristiansand og slik gikk det

LaBoxro`s Mocca: HP og 3 Beste tispe valp

T`Ecco Optima Grata: Verry Good.

Så er det vell mange som tror at vi reiste hjem igjen, men den gang ei. Vi dro over til Sverige og hentet vårt siste tillskudd til familien. En chinese Crested Powder Puff er hentet hjem og er i færd med og sjarmere oss i senk, han har blitt døpt med ett (for oss) veldig riktig navn der vi går og roper på Mascott.

Skrevet: 26. jan 2018

Bare 1 uke til levering/hentingwink

Huff hvor er tiden blitt av??

Det er gått hele 7 uker siden denne fantastiske gjengen kom inn i livet vårt på en meget dramatisk måte. Alle og en hver av disse små pirrayane har satt sine spor i oss for evig og alltid, på godt og vondt.

Alle kullene setter sine spor på en eller annen måte, men dette kullet har gravert sine navn med store bokstaver. Men det er noe dere alle skjønner uten at jeg trenger å utdype det noe mere.

Gutta krutt vokser seg store og sterke( frøkena også), noen av dem sprengte vekta mi på kjøkkene allerede når de var 6 uker gamle og det vil si at de da hadde pasert 5 kg. I løpet av den siste uken er flesteparten over 5 kg og alle er sunne og friske. Vi følger til stadighet med på avføring og vannlating og finner ingen unormale tegn der.

De er ute flere små turer om dagen og det er noe de har begynt og sette stor pris på, i dag var det vell og merke litt ekkelt ute siden det blåste litt..men etter hvert godtok de det også å sprang rundt og koste seg. Snø har de oppdaget at er gøy, selv om det er kaldt på små poter. Har forsøkt og ta litt bilder mens vi har vært ute, men det er ingen enkel sak skal jeg fortelle dere. De står skjeldent i ro  lenge nok til at jeg får det inn på kameraet mitt. Derfor slenger jeg nå bare ut de bildene som er på kameraet denne uken. Jeg har ikke hatt tid og ork til og sette opp hver enkelt slik jeg pleier å gjøre. Det har nok noe med det og gjøre at valpene krever mer og mer for hver dag som går.cheeky

Mandagen reiser vi til veterinæren for å få helsesjekken og vaksinen samt shippe.

Men nå skal jeg ikke holde dere på pinebenken lengre

Her er ukas bilder

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Mozart

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Mezzo

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mascott

 

 

Skrevet: 19. jan 2018

Ei ny uke er over

Nå er det bare to uker til de første valpene skal bli hentet... kan ikke si jeg liker det for min egen del, men skjønner meget godt at dere som skal ha de er glade for at ventetiden snart er over.

Gutta vokser som ugress cheekyDe skyter i været så fort at vi kan se det fra dag til dag.

De er over alt vriske og raske hele hurven, de har også begynt å være ute noen minutter hver dag. Som de synes er kjempe gøy.

De har fått enda en ormekur (noe de aldeles ikke setter pris på. Kommer en videosnutt av det på facebooc litt senere i dag)

De spiser godt alle sammen og alt er bre vellstand.

Her er ukas bilder

Mozart

Maximum

Major

Mezzo

Mister

Mascott

Bilder av Mocca kommer senere ;-)

men her har dere flere hverdagsbilder ;-)

 

Skrevet: 12. jan 2018

Mocca forteller fra valpekassa

 

Ja denne gangen er det min tur til og labbe over tastaturet slik at mor får slippe til en forandring.wink

 

Vi har det bra både jeg og alle dissa brødrene mine.. de er nå noen rakkerhunna spør du meg.. å jeg har hørt far også si det så det, er nok en grunn for at jeg får fortsette å bo her etter at brødrene mine flakser både hit og dit. For jeg...jeg gjør aaaallldddrrriigg noe galt jeg. Å det sier ho mor også ;-)

Vi er i allefall ganske aktive når vi først setter igang.

Han Masckot tenker bare på mat og å bite meg i halen, leker og sover om hverandre gjør han å. Han er også en ivrig type som ikke lar seg stoppe av hindringer, kryper og klatrer over alt han.

Han Mozart er en reser til å fly etter vaskefilla å ja det er forsten vi andre også, men ikke så ille som Mozart. Går ofte inn på stua å sjekker på egenhand også han. Nyskjerrig type.

Maximum går nå helst i helene på mor og far så fort han finner ut hvor de er henne, skal kose han sju..han å er veeeldig glad i mat. Å kjempe artig å leke med

Mister er av den filosofidke typen når han sitter i ro, da tror jeg han løser alle problemene til oss andre, når han har filosofert seg færdig kaster han seg inn i leken med livet som innsats, han er virkelig ikke den største av gutta men i kjeften er han kansje det likevell, har begynt å uuule også han sjø.

Major, ja hva kan jeg fortelle om Major, han er sikker på at han klarer alt han, trenger ikke knuffe seg veg han nei, bare spaserer rett bort til dit han vil han, till og med på pattene til a mamma får han den han vil ha..ja ja det gjør jo forsåvidt Masxott også da..å det er helt umulig å klare å stjele patten fra dem altsa. Nytter ikke å stille seg i kø heller vettu..for når de omsider slipper.. er det tomt!!!

Mezzo er også ivrig i lek og morro kaster seg inn i kampen mellom brødrene og meg og biter det han klarer så jeg er nødt til å sette i ett sjikkelig jente hyle jeg for at han skal slutte. Men han er nå god også da til hodepute og varme. Han er også rann til å ta tøfflene til mor ;-)

Å jeg sjøl...nææ bare søt jeg ;-) er færdig dresert og mester i alt angel

Å slik går nå dagane her på Gåsbakken. fotoshut også i dag sju.. ikke at vi egentelig synes noe om det men vi har jo planer om å bli veldig oppdragene da..bortsett fra meg for jeg har bare tengt å bli bortskjemt ;-)

 

Æ må jo bare også fortelle dere at vi nå har inntatt hele 1.etg nå er det rett som det er at mor og far må gå å lete etter oss når vi sovner på de mest behagelige plassene.

Trappa i stu var jo en utfordring da.. men det skulle bare en liten klatretur til så knakk vi koden på den alle sammen. ned derimot..kan by på litt større problemer..(for gutta) iallefall om vi leker og har det gøy. kappspringing for eksempel..da pleier vi å glemme at trappa er der å fyker utfor med knall og fall. Men det går bra det altså..rister det fort av oss og fortsetter med løpetreninga vi  ;-) bortsett fra meg da..jeg husker det jo alltidangel

Mat har vi også begynt å få i eget fat to ganger om dagen..deilige det å kunne spise seg helt mett. Mamma får lov til å ta oppvaska etter oss for da klarer vi å stjele til oss en liten sup ;-) godt med litt p drikke etter maten dawink

 

Her kommer i allefall ukas bilder

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mozart

LaBoxro`s Mascott

LaBoxro`s Mezzo

Å her kommer hverdagsbildene som mor og far har tatt i hele uka

Mamma leker mes oss

Vann må man ha..

mere leketrening

Vi er nå søte da..

Onkel Marco syntes vist ikke noe om at vi kom helt inn på stua :-D

Mat, mat, mat mat

hvem sa søte???

Kosetrening med mor

vi sniker oss til når mamma er opptatt med vaskinga

Å så vart det natta :-)

Skrevet: 5. jan 2018

Å alle vokser så det er en fryd å se på

Ja alle valpene er nå mellom 2 og 3 kg. Skiller litt fra størs til minst men det har ingen betydning .

De har fått ny runde med ormkur i dag og den smaker vist ikke bedre enn sist, dyreplageri står det å lese i øynene deres.

De får også mat 4 ganger for dagen og det sluker de uten å tenke på at det kansje ikke er godt på smak, kansje derfor ormkuren også går greit inn ;-)

Aktivitetsnivået er betydelig høyere denne uken, de har begynt å leke mye mere aktivt med hverandre, de er mye mere nusjærrige på alt, de har ikke minst begynt og bevege seg ut av kassen og rundt på rommet, har også møtt på en litentass inne på kjøkkenet som ligger vegg i vegg ;-). Fortsatt er det som lufta i balongen da..fort i aktivitet men likefort inn i drømmeland igjen ;-)

Lydnivået er også steget med mange hakk men fortsatt er det bare kos med lydene demmers.

Her er i allefall ukas bilder, Følg også med på alle merkelige liggestillinger ;-) jeg hadde i allefall fått ryggont om jeg skulle forsøkt meg på noen av disse stillingene ;-)

Til dere som er på Facebokk, søk meg opp Sissel LaBoxro Bjørnli står jeg under. Send gjerne en liten melding på hvem dere er så legger jeg dere til og dere vil få tilgang til mange fine filmsnutter av kullet. Hjemmesiden mangler litt programvarer for å kunne legge ut filmer enda ;-)

LaBoxro`s Mezzo

LaBoxro`s Mascott

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mozart

Å her er hverdagsbildene i hulter og bulter ;-)

Takk for denne gangen ;-) Vi sees om en uke igjen (Y)

     
     
     
     
     
     
     

 

 

 

 

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet: 29. des 2017

Det er helt sant. I dag er M-hjengen 3 uker

Øynene er åpene, de ser forholdsvis godt, hørselen er på plass og vi har begynt å gå, leke og ikke minst spise. De tisser og skiter på egenhond, forsøker til og med å stå å kromme ryggen når kabler skal legges ;-)

De har begynt og utforske lyder både i våken og sovende tilstand.

De begynner i det hele og store å bli bittesmå boxere :-D hører og reagerer når matmor kommer inn på rommet og snutene begynner å jobbe iherdig med en gang.

Den heldige som blir løftet først opp på fanget for å få en matbit (karbonadedeig) snuser og ivrer etter å finne godbiten for så å legge seg rett ned på magen å bare sutte og nyte. Nor denne blir satt ned i kassen og en ny blir løftet opp får den første spabehandling av mor med helvask og masasjen. Slik fortsetter hele måltidet og matmor og mor jobber godt sammen i denne prosessen.

Nå har det jo vert jul å masse selskapeligheter i stua her hjemme.både barn, svigerbarn, barnebarn og bonusbarnebarn har vært en tur opp i valpekassa for å klappe og stryke på de små. Dette var helt greit for mor og vi setter utrolig stor pris på all sosialisering vi klarer å gi til de små.

Noen av dere som skal ha disse valpene i fremtiden har gitt meg beskjed om hvor og når overlevering finner sted. Hadde vert fint om flere ga beskjed om dette ;-) 2.Februar derimot ser det ut til at jeg er mye på Værnes å leverer der.

 

Men jeg skal ikke holde dere på pinebenken lengre

 

Her er ukas bilder

Sider