Nyhetsarkiv

Skrevet: 19. jan 2018

Ei ny uke er over

Nå er det bare to uker til de første valpene skal bli hentet... kan ikke si jeg liker det for min egen del, men skjønner meget godt at dere som skal ha de er glade for at ventetiden snart er over.

Gutta vokser som ugress cheekyDe skyter i været så fort at vi kan se det fra dag til dag.

De er over alt vriske og raske hele hurven, de har også begynt å være ute noen minutter hver dag. Som de synes er kjempe gøy.

De har fått enda en ormekur (noe de aldeles ikke setter pris på. Kommer en videosnutt av det på facebooc litt senere i dag)

De spiser godt alle sammen og alt er bre vellstand.

Her er ukas bilder

Mozart

Maximum

Major

Mezzo

Mister

Mascott

Bilder av Mocca kommer senere ;-)

men her har dere flere hverdagsbilder ;-)

 

Skrevet: 12. jan 2018

Mocca forteller fra valpekassa

 

Ja denne gangen er det min tur til og labbe over tastaturet slik at mor får slippe til en forandring.wink

 

Vi har det bra både jeg og alle dissa brødrene mine.. de er nå noen rakkerhunna spør du meg.. å jeg har hørt far også si det så det, er nok en grunn for at jeg får fortsette å bo her etter at brødrene mine flakser både hit og dit. For jeg...jeg gjør aaaallldddrrriigg noe galt jeg. Å det sier ho mor også ;-)

Vi er i allefall ganske aktive når vi først setter igang.

Han Masckot tenker bare på mat og å bite meg i halen, leker og sover om hverandre gjør han å. Han er også en ivrig type som ikke lar seg stoppe av hindringer, kryper og klatrer over alt han.

Han Mozart er en reser til å fly etter vaskefilla å ja det er forsten vi andre også, men ikke så ille som Mozart. Går ofte inn på stua å sjekker på egenhand også han. Nyskjerrig type.

Maximum går nå helst i helene på mor og far så fort han finner ut hvor de er henne, skal kose han sju..han å er veeeldig glad i mat. Å kjempe artig å leke med

Mister er av den filosofidke typen når han sitter i ro, da tror jeg han løser alle problemene til oss andre, når han har filosofert seg færdig kaster han seg inn i leken med livet som innsats, han er virkelig ikke den største av gutta men i kjeften er han kansje det likevell, har begynt å uuule også han sjø.

Major, ja hva kan jeg fortelle om Major, han er sikker på at han klarer alt han, trenger ikke knuffe seg veg han nei, bare spaserer rett bort til dit han vil han, till og med på pattene til a mamma får han den han vil ha..ja ja det gjør jo forsåvidt Masxott også da..å det er helt umulig å klare å stjele patten fra dem altsa. Nytter ikke å stille seg i kø heller vettu..for når de omsider slipper.. er det tomt!!!

Mezzo er også ivrig i lek og morro kaster seg inn i kampen mellom brødrene og meg og biter det han klarer så jeg er nødt til å sette i ett sjikkelig jente hyle jeg for at han skal slutte. Men han er nå god også da til hodepute og varme. Han er også rann til å ta tøfflene til mor ;-)

Å jeg sjøl...nææ bare søt jeg ;-) er færdig dresert og mester i alt angel

Å slik går nå dagane her på Gåsbakken. fotoshut også i dag sju.. ikke at vi egentelig synes noe om det men vi har jo planer om å bli veldig oppdragene da..bortsett fra meg for jeg har bare tengt å bli bortskjemt ;-)

 

Æ må jo bare også fortelle dere at vi nå har inntatt hele 1.etg nå er det rett som det er at mor og far må gå å lete etter oss når vi sovner på de mest behagelige plassene.

Trappa i stu var jo en utfordring da.. men det skulle bare en liten klatretur til så knakk vi koden på den alle sammen. ned derimot..kan by på litt større problemer..(for gutta) iallefall om vi leker og har det gøy. kappspringing for eksempel..da pleier vi å glemme at trappa er der å fyker utfor med knall og fall. Men det går bra det altså..rister det fort av oss og fortsetter med løpetreninga vi  ;-) bortsett fra meg da..jeg husker det jo alltidangel

Mat har vi også begynt å få i eget fat to ganger om dagen..deilige det å kunne spise seg helt mett. Mamma får lov til å ta oppvaska etter oss for da klarer vi å stjele til oss en liten sup ;-) godt med litt p drikke etter maten dawink

 

Her kommer i allefall ukas bilder

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mozart

LaBoxro`s Mascott

LaBoxro`s Mezzo

Å her kommer hverdagsbildene som mor og far har tatt i hele uka

Mamma leker mes oss

Vann må man ha..

mere leketrening

Vi er nå søte da..

Onkel Marco syntes vist ikke noe om at vi kom helt inn på stua :-D

Mat, mat, mat mat

hvem sa søte???

Kosetrening med mor

vi sniker oss til når mamma er opptatt med vaskinga

Å så vart det natta :-)

Skrevet: 5. jan 2018

Å alle vokser så det er en fryd å se på

Ja alle valpene er nå mellom 2 og 3 kg. Skiller litt fra størs til minst men det har ingen betydning .

De har fått ny runde med ormkur i dag og den smaker vist ikke bedre enn sist, dyreplageri står det å lese i øynene deres.

De får også mat 4 ganger for dagen og det sluker de uten å tenke på at det kansje ikke er godt på smak, kansje derfor ormkuren også går greit inn ;-)

Aktivitetsnivået er betydelig høyere denne uken, de har begynt å leke mye mere aktivt med hverandre, de er mye mere nusjærrige på alt, de har ikke minst begynt og bevege seg ut av kassen og rundt på rommet, har også møtt på en litentass inne på kjøkkenet som ligger vegg i vegg ;-). Fortsatt er det som lufta i balongen da..fort i aktivitet men likefort inn i drømmeland igjen ;-)

Lydnivået er også steget med mange hakk men fortsatt er det bare kos med lydene demmers.

Her er i allefall ukas bilder, Følg også med på alle merkelige liggestillinger ;-) jeg hadde i allefall fått ryggont om jeg skulle forsøkt meg på noen av disse stillingene ;-)

Til dere som er på Facebokk, søk meg opp Sissel LaBoxro Bjørnli står jeg under. Send gjerne en liten melding på hvem dere er så legger jeg dere til og dere vil få tilgang til mange fine filmsnutter av kullet. Hjemmesiden mangler litt programvarer for å kunne legge ut filmer enda ;-)

LaBoxro`s Mezzo

LaBoxro`s Mascott

LaBoxro`s Mocca

LaBoxro`s Major

LaBoxro`s Mister

LaBoxro`s Maximum

LaBoxro`s Mozart

Å her er hverdagsbildene i hulter og bulter ;-)

Takk for denne gangen ;-) Vi sees om en uke igjen (Y)

     
     
     
     
     
     
     

 

 

 

 

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet: 29. des 2017

Det er helt sant. I dag er M-hjengen 3 uker

Øynene er åpene, de ser forholdsvis godt, hørselen er på plass og vi har begynt å gå, leke og ikke minst spise. De tisser og skiter på egenhond, forsøker til og med å stå å kromme ryggen når kabler skal legges ;-)

De har begynt og utforske lyder både i våken og sovende tilstand.

De begynner i det hele og store å bli bittesmå boxere :-D hører og reagerer når matmor kommer inn på rommet og snutene begynner å jobbe iherdig med en gang.

Den heldige som blir løftet først opp på fanget for å få en matbit (karbonadedeig) snuser og ivrer etter å finne godbiten for så å legge seg rett ned på magen å bare sutte og nyte. Nor denne blir satt ned i kassen og en ny blir løftet opp får den første spabehandling av mor med helvask og masasjen. Slik fortsetter hele måltidet og matmor og mor jobber godt sammen i denne prosessen.

Nå har det jo vert jul å masse selskapeligheter i stua her hjemme.både barn, svigerbarn, barnebarn og bonusbarnebarn har vært en tur opp i valpekassa for å klappe og stryke på de små. Dette var helt greit for mor og vi setter utrolig stor pris på all sosialisering vi klarer å gi til de små.

Noen av dere som skal ha disse valpene i fremtiden har gitt meg beskjed om hvor og når overlevering finner sted. Hadde vert fint om flere ga beskjed om dette ;-) 2.Februar derimot ser det ut til at jeg er mye på Værnes å leverer der.

 

Men jeg skal ikke holde dere på pinebenken lengre

 

Her er ukas bilder

Skrevet: 22. des 2017

Valpene er 2 uker

2 uker i dag og full fart i riktig retning.

 Lita begynner å komme seg slik hun skal være og valpene utvikler seg så det er en fryd å følge med på. Nå er øynene åpene og hørselskanalene begynner å virke, blikket er ikke av det beste enda men vi ser dem dypt inn i øynene og er sikkre på at de ser oss like godt som vi ser dem...vell!

De får fortsatt mer enn nok med mat fra lita så vi venter til neste uke med fast føde, men ormkur!!! det kan vi skrive om i stor bokstaver er det 7 som mener...fyshj..tenk å putte i oss det da sier 7. Lite vet de om at dette ikke var siste gangen

Noen er ganske påståelige i kassen blitt også..mener de klarer å stå på egene ben..må bare glise litt når slike komentarer kommer.

Tror de fleste hverdags situasjonene er beskrevet greit i bildeserien som følger unner. :-D

Her kommer ukas bilder og hverdags bilder så bare å kose seg ;-)

Skrevet: 15. des 2017

1 uke og alt vell med store og små

1 uke har bokstavelig talt flydd av gåre som spurven på tunet. Vi så den og vips så var den vekke.

Lita er i fin form, heldigvis. Alt har så langt stabelisert seg og ting lover godt.

Valpene er bare herlige, de vokser i en forykende fart og klarer seg selv hele hurven. Ingen som får tillegg selv om det er litt vektforsjeller foreløbig. men alle har en fin vekst kurve å da er jeg fornøyd. Men det er nå slik da at man alltid lengter til å kunne fore selv, blir mye bedre kontroll da vet dere.

Nå har jeg ligget på valperommet i en uke så i natt tenker jeg at gubbeluren skal få sin første natt her nede, rart med det altsa..hønemor kommer altid til å være hønemor cheeky

Her er nye bilder av gjengen

Skrevet: 10. des 2017

En dramatisk fødsel er over

Og alt går bra med mor og 7 små valper.

De har allerede begynt og legge godt på seg hele hurven så det tyder jo på at der er næringsrik og god melk i Lita, på tross av alt hun har gått igjennom. Hun er fortsatt blodfattig men er likevell sperk og flink med de små. Har alderig gjort forsøk på å avvise dem på noen måter, men pusler å steller rundt dem hele tiden. Det var bare den første natta etter opperasjonen at jeg var nødt til og fungere som mor for dem med,med stimulering til tømming av både blære og tarm. Men så fort narkosen slapp taket i henne tok hun arbeidet på strak labb selv.

Her er de første bildene av valpene med sine kennel navn. Alle vil få navnet LaBoxro forran det som står på bildet

Blir i vår kennel

SOLGT SOLGT

SOLGT SOLGT

SOLGT SOLGT

Skrevet: 8. des 2017

Valpene kommer

Her går det fort i svingene men valpene kommer en etter en :-)

Kl 01.01 i natt kom første tispe, desverre ikke i live

Kl 02.33 kom de rask tigret hanne med hvite tegninger på 418g å har fått foreløbig fargen mørke blå

kl 03,06 kom hanne nr 2 også rød med hvite tegninger. 449g har fått farge lyse brun

Kl 03,45 Rød hanne med hvitte tegninger 489g

Kl 05,26 Tispe rød med hvite tegninger farge hvit på bandet

Kl 07,23 tigret hanne murris Lysegrått band 369g

kl 08,12 tigret tispe død ved fødsel

kl 08,32 hanne tigret uten hvitt.

Kl 19,18 Nå er vi endelig hjemme igjen etter en dramatisk dag på veterinærkontoret.

Akutt keisersnitt måtte til for å få ut de resterende valpene og bare 1 av dem ble med hjem igjen. Så nå har vi 6 hanner og 1 tispe.

Det var med nød og neppe at veterinæren klarte å bærge Lita, men nå er vi utenfor den værste perioden og håper at hun vil friskne til igjen. Jeg trenger noen dager på meg til og fordøye alt som er skjedd i dag og håper dere ikke ringer meg ned de første dagene.

 

 

Skrevet: 4. des 2017

Ja etter termin er det bare 6 dager igjen å det merkes ;-)

Lita er i fin form, men har funnet ut av alle fordelene ved å være gravid.. Her i huset kalles hun bare for DRONIGA om dage. Hun sier i fra når hun skal koses med, sier klart og tydelig  ifra hvor hun vill sitte/stå/ligge. Det er hun som sier ifra når det skal luftes og fores.. Ja fores er jo blitt et eget begrep her i huset det også.. for maten hun burde spise mest av er ikke etandes i det heletatt sier hun..Karbonadedeig, ribbe, fiskekaker, kylling,høne, biff..etz det er mat det..vell og merke når det kommer fra honda på mor eller far å ikke på fatet indecision

Men hun er nå likevell gladjenta vår da, å vi steller så godt vi bare kan med henne.

I dag har vi vært og tatt nytt rønkenbilde av magen og det er ikke småtteri som skuler seg der inne. Hele 11 geletter teller vi.!!! så ikke rart at DRONNINGA er krevende om dagene.

Den nye valpekassa er på plass og godkjent av selveste Dronninga, vi ligger nede på valperommet sammens med henne slik at hun blir fortrolig med å sove her om natta. Så nå er det bare igjen og vente smiley Har lagt med to rønkenbilder og ett bilde som viser kvalitetssjekkinga va valpekassecheeky

Skrevet: 2. des 2017

2 av valpene fra L-kullet har debutert i utstillingsringen på Ler i dag

NKK sto som arrangsjør denne gangen. Dommer for dagen var Patric Ragnarson

LaBoxro`s Lexi fikk BIM (Best i motsatt kjønn) og

LaBoxro`s Lotus "Lare" ble 2 beste hanne

Tusen takk til eiere som stilte opp og meldte på hundene

Lars og Lexi synes det er gøy og hilde igjen

Lexi

Lars

Sider